FIRMABØGER


Søger jeres firma det ultimative visitkort – så burde I overveje at udgive en bog om firmaets historie. Det kan være en fantastisk proces at dykke ned i en virksomheds annaler og få historien fortalt på en professionel og velskrevet måde. Desuden er det oplagt at krydre en bog med gamle fotos, tidligere brochurer, sjove reklameindslag og alt det andet visuelle, der er med til at fortælle et firmas historie, men som ofte er i fare for at gå i glemmebogen.
 
Hvem kan skrive jeres bog?
Bogpartner.dk samarbejder med flere journalister med speciale i at skrive firmahistorier, blandt andre Tina Storgaard Støttrup fra Din Historie. Dine erindringer. Ved at hyre en journalist sikrer I jer, at bogen ender ud med at blive en skarp og velfortalt fortælling, hvor det er firmaets højdepunkter, de sjove anekdoter og alt det andet, der er med til at tegne jeres virksomhedskultur, som der er fokus på.
 
Hvem skal læse bogen?
En firmabog er den perfekte gave til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Og det er ganske givet, at læseren vil huske alt det, jeres firma står for, i lang, lang tid fremover, så en bedre reklame end en bog fås ikke.
 
Det visuelle
Bogpartner.dk har grafikere, der kan stå for opsætning af bogen i tæt samarbejde med jer, så vi sikrer os, at bogen bliver en integreret del af firmaets visuelle profil. Vi klarer også indskanning af billeder og billedbehandling, ligesom vi guider jer omkring valg af bogens indbinding og valg af trykkeri.
 
Hvad koster det?
Prisen for en firmabog er naturligvis afhængig af mange faktorer, fra prisen på at få den skrevet til opsætning, antal eksemplarer og bogens kvalitet. I er altid velkomne til en uforpligtende snak med os om mulighederne, og bagefter giver vi gerne et tilbud, der med garanti er yderst konkurrencedygtigt i forhold til, hvad for eksempel et reklamebureau skal have for en lignende opgave.
 
Kontakt os på info@bogpartner.dk.

Aasted

En firmabog i anledning af 100 år med chokolademaskiner

Det familieejede firma Aasted i Nordsjælland blev grundlagt i 1917. Virksomheden producerer maskiner til chokoladeindustrien verden over, og i anledning af deres 100 års jubilæum i 2017 fik de skrevet en rigt illustreret firmabog, der både er trykt i en dansk og engelsk udgave.